Algemene informatie

Winterefteling

De Winter Efteling is vanaf november tot februari. Zie voor de exacte openingstijden de pagina met openingstijden. Tijdens de Winter Efteling kunt u genieten van vrijwel de meeste attracties. Ook zijn er nog een aantal andere attracties speciaal voor de Winter Efteling. Zo is er bijvoorbeeld een ijsbaan. De ijsbaan is maarliefst 1200M². Is schaatsen iets te veel van het goede en doe jij liever iets rustiger aan? Dan is het ook mogelijk om te gaan langlaufen. In de Efteling is een leuk parcours uitgezet. Dit parcours is leuk aangekleed met verschillende winterse versieringen zodat je helemaal in de stemming komt.
Als je het daarna iets te koud hebt gekregen, kun je even lekker opwarmen bij één van de vuurtjes die in het park gemaakt zijn.
Naast al deze leuke activiteiten, kunt u genieten van een mooie show, Raveleijn. Deze show speelt zich af in een overdekt openluchttheater. We willen niet teveel verklappen, maar wanneer u in de Efteling bent raden wij u zeker aan om ook deze show te bezoeken!

Zomerefteling

Tijdens de Zeven Mijls Zomer zijn er iedere avond optredens van drie bekende artiesten. Naast de optredens is er een middagprogramma speciaal voor de kinderen. Ook hier zijn weer artiesten bij, die leuk zijn voor de kinderen. Wanneer de Zeven Mijls Zomer plaats vindt, is te vinden bij de openingstijden op deze website. Op de dagen van de Zeven Mijls Zomer is het park geopend tot 24:00 uur.