Korting hotel

Naast de kortingen op de entree van de Efteling, zijn er ook kortingen voor het Efteling Hotel en het vakantiepark genaamd Efteling Bosrijk. Erg handig natuurlijk wanneer je meerdere dagen naar de Efteling wilt! Het Efteling Hotel bevindt zich vlak naast het park. Ook is hier vlakbij het vakantiepark.

Wanneer u logeert in het Efteling Hotel of Efteling Bosrijk kunt u, een kwartier voordat het park open is, al verschillende attracties uitproberen. Zo kan u nog snel 2 of 3 attracties doen, terwijl u later op de dag hier mogelijk wel uren voor kunt wachten.

Efteling Bosrijk

Efteling Bosrijk is het vakantiepark van de Efteling, gelegen in de bossen vlak naast de Efteling. Een sfeervolle omgeving en dat op steenworp afstand van het park. Wil je graag meer weten over het park? Op de Efteling Website staat een video en een aantal 360 panorama foto’s om een indruk te krijgen van het vakantiepark.

Wil jij graag overnachten in een bungalow, vakantiehuisje of appartement in Efteling Bosrijk? Boeken kan eenvoudig via de rechter kant van de website.

Ook zijn er 2 aanbiedingen voor Efteling Bosrijk.
15% Jubileum korting
15% Vroegboek korting

Efteling Hotel

Ben jij niet zo van de vakantiehuisjes en bungalows, maar slaap je liever in een hotel? Ook dat is mogelijk bij de Efteling. Er zijn verschillende soorten kamers. Ga je voor comfort, of wil je liever wat meer ruimte en ga je voor de torenkamers? Of wat dacht je van de speciaal ingerichte suites.

Ook voor het Efteling Hotel zijn er 2 kortingen.
15% Jubileum korting
15% Vroegboek korting

Bekijk ook de aanbiedingen pagina van de Efteling. Het kan zijn dat op deze pagina niet alle aanbiedingen zijn vermeld.