Korting park

Op deze pagina is informatie te vinden over kortingen op de entreeprijs van het park. Staat u op het punt om naar de efteling te gaan, maar wilt u nog snel wat korting? Kijk dan onder het kopje “Efteling”. Onder “Kaarten winnen” en “Korting sparen” ziet u nog een aantal andere mogelijkheden waarop u aan kaarten kunt komen voor de Efteling.

Korting

Via de website van de Telegraaf Webshop, is het mogelijk om kaarten voor de Efteling met 1 euro en 2 euro korting te bestellen.

Klik hier om naar de website van de Telegraaf Webshop te gaan!

Momenteel is dit de enige korting. Wanneer er meer kortingen verschijnen, zullen wij deze hierboven vermelden.

Kaarten winnen

Wanneer u graag eens naar de Efteling wilt, maar het nog niet uitmaakt wanneer u gaat, kunt u altijd meedoen met verschillende prijsvragen. Door een simpele vraag te beantwoorden, maakt u kans om kaarten te winnen voor de Efteling.

Bal Bingo

Vakantie cadeau kalender

Quiz

Vakantieboek van jou

Dagje uit quiz

Korting sparen

Bij de Albert Hein kan je nu sparen voor 10 euro korting op de Efteling. Door uw spaarkaart te vullen met 4 Eftelingpunten, heb je al een kaartje voor 23 euro in plaats van 33 euro. Bij iedere 5 euro aan boodschappen krijg je al een Eftelingpunt.

De spaarkaart is online te downloaden. Ook kan u via de webwinkel van de Albert Hein uw boodschappen doen. Hier spaart u direct voor een aantal volle spaarkaarten.

Klik hier om alle acties van de Albert Hein te bekijken.