Tarieven

Bij de Efteling zijn er verschillende entreebewijzen. Deze worden ook wel Poortpassen genoemd. Er zijn drie verschillende soorten Poortpassen. De gewone Poortpas, de Poortpas Fijn en de Poortpas Piekfijn. Tussen deze Poortpassen zitten een aantal verschillen. Deze verschillen zullen wij hieronder uitleggen. Kinderen tot en met drie jaar oud, hebben gratis toegang.

Poortpas

Wanneer u de gewone Poortpas koopt, heeft u enkel toegang tot de Efteling. U kunt met deze pas alle attracties bezoeken. Deze pas is exclusief parkeren. De kosten voor de Poortpas zijn 32 euro.

Bestel Poortpas

Poortpas Fijn

Met deze pas heeft u toegang voor één persoon tot de Efteling. Bij de Poortpas Fijn krijgt u een voucher waarmee u gratis wat drinken kunt halen in één van de restaurants in de Efteling. Voor de kinderen is er ook nog een kleine surprise. Voordat u naar huis gaat, kunt u een souvenir uitkiezen met 2,50 euro korting. Eenmaal uw dag afgelopen, dan hoeft u niet te betalen voor het parkeren wat u 10 euro scheelt. U betaalt voor de Poortpas Fijn slechts 44 euro.

Bestel Poortpas Fijn

Poortpas Piekfijn

Wilt u een dagje helemaal onbezorgd genieten? Dan is de Poortpas Piekfijn iets voor u! Met deze pas heeft u alle voordelen zoals bij de Poortpas Fijn. Daarnaast is er ook nog een plekje voor u gereserveerd bij de parkshow Ravelijn. Na deze geweldige show kunt u genieten van een drie gangen menu. De Poortpas Piekfijn kost 69 euro.

Bestel Poortpas Piekfijn